Loja e dha edhe kuponin e fundit!

Faleminderit të gjithëve për pjesëmarrjen. Urime edhe fituesve! Ju urojmë ti shijoni produktet e blera me uljet e marra nga loja.

Për të gjithe ata qe kanë marrë kodin dhe nuk e kanë përdorur akoma mund ta përdorin deri në datë 28.02.2018. Nëse nuk e gjeni kodin na telefononi në numrin 044514421

Ekipi Top Shop